Hvad skal barnet hedde

Hvad skal barnet hedde

Her sidder jeg i mit værksted og benytter mig af det havkik vi har fra 1.salen. I bukser- jeg har aldrig bukser på – altid kjoler som mit skab rummer, indrømmet, ret mange af. Men det er et ret godt billede af hvordan den sidste tid har været- alting er lidt anderledes. Jeg har foreksempel siddet ved computeren istedet for ved mine arbejdsborde.

For ja de sidste uger er fløjet afsted med at få styr på webshop og få lavet nogle ting færdige. Der har dog også været tid til at strikke, hvilket jeg så har gjort et hvert ledigt øjeblik. Jeg strikker både for at slappe af men bruger også strikkelsen til at få styr på tankerne.

Jeg har taget fotos, skrevet tekster og prøvet på at finde navne til mine ting. Jeg har fået en del kritik af Kasper, min mand, for mine fotos som han på ingen måde har taget – har jeg lovet at skrive! Men jeg har nu valgt at de skal på shoppen for at komme igang. Må så blive bedre til at fotografere eller overgive mig og lade ham tage de fotos som fremover skal på hjemmesiden.

Siden jeg i 2007 havde en butik på gågaden i Odder har jeg haft lysten til at få lavet en webshop men det er blevet ved drømmene. Derfor er det både vildt spændende og liiiidt skræmmende at webshoppen nu søsættes.

En del af ideen ved dette univers som jeg vil forsøge at skabe, er at de som for eksempel køber en kjole hos mig ved også lidt om hvem jeg er som person. Jeg kan godt lide tanken om at vende lidt tilbage til tiden hvor man kendte købmanden, slagteren og bageren, men nu bare med afsæt i den verden vi nu lever i, hvor internettet er bindeleddet og ikke længere gåturen forbi gadekærret. Måske kommer jeg til at lave popup-shop herhjemme i stuen men i første omgang bliver det her vi mødes.

×
×

Kurv