POP UP – så skete det!

POP UP – så skete det!

Efter lange og mange tilløb kaster jeg mig ud hvor det skræmmer mest….. POP UP SHOP.

Jeg håber at du har tid og lyst til at kigge forbi en af dagene. Jeg bager en kage, laver te og kaffe . Bobler hører sig til hjemme hos mig så drik et glas imens vi får en snak om mine ting. Desuden kan du se hvordan jeg bor og arbejder – og får nok også alle mine boligforbedringsønsker med i fortællingen…. sådan du kan sætte dig ind i hvordan jeg drømmer om at vi skal bo på et tidspunkt ;)…. Underforstået der er stadig plads til forbedringer i vores gamle hus fra 1893.

Der vil være mulighed for at røre og prøve – hvilket har været et STORT ønske for mange. Alle tingene fra hjemmesiden …..og måske vil der være lidt extras- lige her – IRL i stuen. Jeg vil gerne pointere at hos mig er der ingen købetvang så kom endelig forbi – kig og prøv!

HUSK 10% JULERABAT på alt som du køber hjemme hos mig.

×
×

Kurv