Søndagssysler

Søndagssysler

Endelig blev der tid til at få de nyeste kjoler, bumbags og ringe på shoppen.
“Candy Floss”-kjolerne har fået en kusine som hedder “Gardenia”. Ligesom hos rigtige kusiner er der mange lighedspunkter og så er der forskelle. Forskellen på disse kusiner er at “Candy Floss” er syet af duge- er “Gardenia” syet af gardiner.
Materialerne som jeg bruger præger hvordan designet bliver, det gør at kjolerne får deres egen personlighed. “Candy Floss”-erne får deres eget blinklys med 3 nye kjoler i rød-gul-grøn. Der kommer mål på de nye kjoler…….. og med tiden vil alle kjolerne blive forsynet med mål.

De nye “Carry Bag” bumbags får en lavere pris fordi de ikke har en forlomme – der er stadig en indvendig lomme til nøgler/mobil eller lign. Der er stadig mega meget plads i dem – jeg prøver at få målt rumfanget så man kan få en fornemmelse af hvad der kan være i sådan en dejlig taske.

Der har været utrolig god respons på webshoppen og det har glædet mig vildt, at I har givet mig så meget ros både for tingene og for udtrykket på webben. Min mand Kasper er the mastermind for alt det tekniske på web-delen. Jeg har i virkeligheden tvunget ham til at hjælpe med mine drømme – selvom han har har nok at se til med sine egne firmaer “Media Out Loud” og “Communiko”

Det er stadig meningen at jeg vil have pop up shop herhjemme i privaten og lige nu er planen at det bliver en hverdags eftermiddags/fyraftens shop og så en lørdagformiddag/eftermiddags shop. Mange har ønsket at komme og røre og prøve ting så det bliver der snart mulighed for. Jeg melder ud her og på Instagram hvornår det bliver.

Ud over disse to popups, er jeg igang med at planlægge en popup sammen med min veninde som er keramiker.

Lige nu har jeg drukket kakao i efterårsmørket og kommet med opmuntrende tilråb alt imens Kasper beskærer de fotos som kommer på shoppen lige om lidt. Meeeen jeg må hellere se at få målt de nye kjoler, så det hele er klart til at blive lagt online lige om lidt.

×
×

Kurv