Tankerne bag butikken

Kjoler lavet af reused herreskjorter

Jeg har i meget lang tid gået med tanken om, at jeg vil sprede glæden ved at gå klædt i upcyclede materialer.
Jeg går selv klædt i tøj lavet af reused duge og gardiner. Det gør jeg af to årsager: miljøbevidste grunde og i høj grad for at have noget tøj, som ikke findes i mange eksemplarer.

Hvis du ikke er vant til at gå i tøj som råber lidt, kan det godt være svært at tage skridtet, men jeg lover dig, at på den lange bane giver det payoff!
Du vil få komplimenter – og måske endda tale med mennesker, som du aldrig har mødt før.

Tøjet giver anledning til kontakt, og du har en historie at fortælle, om hvad det er lavet af (den gode samvittighed) – og meget gerne, hvem der har lavet det (den billige reklame for mig) .

Imens dette udspiller sig smiler I til hinanden, – og smilet er den korteste vej mellem mennesker. Verden er allerede blevet et bedre sted at være på flere planer.

Du vil opdage, at her griber den ene idé den anden, og du vil finde andre ting på siden, som jeg lige bliver nødt til at lave.  Jeg er vild med at lave ringe af upcyclede materialer, jeg maler, og jeg afprøver forskellige nye udtryksformer… – så meget at vi snart ikke har plads til mere i det lille bindingsværkshus.

×
×

Kurv